مشاوره حقوقي
مشاوره حقوقي

در آخر هر دعوايي كه طرح مي‌شود يك برنده و يك بازنده وجود دارد كه ممكن است شخصي كه محق شناخته شده، به او خسارتي نيز وارد شده باشد. بر اساس اينكه شخصي كه محق شناخته شده خواهان دعوا يا خوانده دعوا باشد، طريقه‌ مطالبه خسارت متفاوت است و قانونگذار براي هر كدام طرق خاصي را مطرح و مشخص كرده است كه در اين مقاله به آن پرداخته‌ايم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

منبع : مطالبه خسارت

مطالبه خسارت

دو نوع مطالبه‌ خسارت قابل بررسي است:

۱- مطالبه‌ خسارت توسط خواهان از خوانده.

۲- مطالبه‌ خسارت توسط خوانده از خواهان.

اقسام خسارات قابل مطالبه توسط خواهان از خوانده

خساراتي كه خواهان از خوانده مي‌تواند طلب كند بدين شرح مي‌باشد:

۱- خسارت عدم انجام تعهد يا خسارت تاخير انجام تعهد: خسارت عدم انجام تعهد، مخصوص حالتي است كه تعهد در موعد مقرر انجام نشده و در حال حاضر هم قابل اجرا نباشد.

خسارت تاخير انجام تعهد مخصوص حالتي است كه تعهد در موعد مقرر انجام نشده اما همچنان قابل اجراست.

۲- خسارت دادرسي: منظور خساراتي است كه داراي دو شرط باشد:

الف) مربوط به دادرسي باشد.

ب) براي اثبات دعوا لازم باشد مثل حق‌الوكاله وكيل، هزينه اياب و ذهاب شهود و…

۳- اجرت‌المثل مال خواهان كه خوانده آن را تسليم نكرده يا با تاخير تسليم كرده باشد مثل حق‌الوكاله وكيل، هزينه اياب وذهاب شهود و…

خسارات قابل مطالبه توسط خوانده از خواهان

خوانده فقط مي‌تواند خسارات دادرسي را از خواهان مطالبه كند مثل حق‌الوكاله وكيل، هزينه دادرسي واخواهي و تجديدنظر و‌…

طريقه‌ مطالبه خسارت توسط خواهان از خوانده

خواهان مي‌تواند خسارت وارده را از سه طريق ذيل مطالبه كند:

۱- همراه با دادخواست دعواي اصلي: بدين نحو كه در رديف مربوط به خواسته يا در قسمت شرح دادخواست يا آن كه در هر دو قسمت دادخواست، خسارات را مطالبه كند.

۲- در جريان رسيدگي به دعوا: در جريان رسيدگي به دعواي اصلي، خسارات نيز به صورت كتبي يا شفاهي مطالبه مي‌شود.

۳- در قالب دادخواست جداگانه: بدين نحو كه خواهان پس از پيروزي در اصل دعوا و قطعيت راي صادره، جهت مطالبه خسارات خود عليه خوانده‌اي كه شكست خورده دادخواست بدهد.

شرط مطالبه خسارت توسط خواهان از خوانده

شرط مطالبه خسارت اين است كه خسارت از تقصير خوانده حاصل شده باشد. پس اگر شخص ثالث مقصر باشد خواهان نمي‌تواند خسارات خود را از خوانده طلب كند.

طريقه‌ مطالبه خسارت توسط خوانده از خواهان

۱- ضمن دادخواست واخواهي يا تجديدنظر خسارات را مطالبه كند.

۲- در جريان رسيدگي به دعوا مطالبه خسارت كند تا دادگاه در صورت شكست خواهان در دعوا، نسبت به خسارات نيز به صورت توام با اصل دعوا اقدام به صدور حكم كند.

۳- بعد از ختم رسيدگي به دعوا و در قالب دادخواست جداگانه، خسارات خود را مطالبه كند.

توصيه مي‌كنيم مقاله اركان جبران خسارت را مطالعه نماييد.

توصيه مي‌كنيم مقاله مسئوليت مدني را مطالعه نماييد.

شرط مطالبه خسارت توسط خوانده از خواهان

قانونگذار شرط مطالبه خسارت خوانده از خواهان را چنين قرارداده است كه خواهان عمدا و با علم به بر حق نبودن خود، اقدام به طرح دعوا كند در غير اين صورت خواهان موظف به پرداخت خسارت به خوانده نيست.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص طلب خسارت، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون طلب خسارت پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

 

 

 

منبع : مطالبه خسارت

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/8/13  ] [ ۱۱ ] [ vakiel ] [ ]

 

‌بي‌شك ساخت يك آپارتمان داراي هزينه‌‌هاي زياد و سرسام آوري است. به‌طوري كه بسياري از سازندگان بعد از گذشت مدتي ديگر قادر به پرداخت اين هزينه‌‌ها نيستند و مجبور به نيمه رها كردن كار ‌مي‌شوند. اما در اين ميان يك راه حل براي اين مشكل وجود دارد آن هم راه فروختن آپارتمان به همان شكل نيمه كاره ‌مي‌باشد. به اين نوع از معامله اصطلاحا پيش فروش گفته ‌‌مي‌شود. ولي ممكن است كه يك طرف بعد از انعقاد قراداد پشيمان شود و بخواهد آن را فسخ نمايد. در اين مطلب به بررسي فسخ قرارداد پيش فروش ساختمان ‌‌مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع:

فسخ قرارداد پيش فروش آپارتمان

 شرايط و موارد فسخ

 مطالبه خسارت

 

قرارداد پيش فروش آپارتمان

در بازار معاملات املاك پيش فروش كردن يك ساختمان به معناي آن است كه مالك آپارتمان پيش از تكميل كردن و گرفتن پايان كار آپارتمان آن را به خريدار ‌مي‌فروشد.

بر اساس ماده يك قانون پيش فروش آپارتمان‌‌ها‌، به هر قراردادي با هر عنواني كه به موجب آن مالك رسمي زمين موظف ‌مي‌شود تا آپارتمان را بسازد و آن را تحويل خريدار دهد قراداد پيش فروش آپارتمان گفته ‌مي‌شود.

فسخ قرارداد پيش فروش آپارتمان

در سال 1389 قانون پيش فروش ساختمان‌‌ها به تصويب رسيد. در اين قانون علاوه بر تعريف ارائه شده از قراداد پيش فروش ساختمان به بررسي نحوه انعقاد اين قراداد و حتي موارد فسخ و ابطال ان نيز پرداخته شده است.

اين قانون به شخص خريدار اين حق را داده است كه در صورت وجود شرايط قانوني‌، قراداد پيش فروش را  فسخ كند. در كنار تمام خيارات و توافقاتي كه اشخاص ‌مي‌توانند با هم براي فسخ قراداد انجام دهند مواردي هم هست كه بر اساس آن‌‌ها امكان فسخ قرارداد وجود دارد. در واقع ‌مي‌توان گفت در دو حالت كلي اشخاص ‌مي‌توانند قرارداد را فسخ نمايند:

1/ در مواردي كه با هم توافق ‌‌مي‌كنند و در قرارداد ثبت ‌مي‌نمايند و در صورت تخلف از آن حق فسخ ايجاد ‌مي‌شود.

2/ مواردي هم قانون از قبل به شكل پيش فرض مطرح كرده است.

در زير به بررسي اين موارد قانوني ‌مي‌پردازيم. بر اساس اين موارد هم خريدار و هم فروشنده حق فسخ دارند.

فسخ قرارداد پيش فروش آپارتمان به دليل كسري مساحت

در قرارداد پيش فروش آپارتمان تعيين ‌مي‌گردد كه شخص سازنده چه مساحتي را تحويل ‌مي‌دهد. اگر ميان مساحتي كه در قرارداد توافق شده است و آنچه كه تحويل داده ‌مي‌شود اختلاف وجود داشته باشد اين حق براي خريدار به وجود ‌مي‌آيد تا قرارداد پيش فروش را فسخ نمايد. به طور مثال در قرارداد ذكر شده است كه آپارتمان بايد 150 متر باشد ولي وقتي كه تحويل داده ‌مي‌شود متراژ آپارتمان 100 متر است. در اين جا امكان فسخ قرارداد وجود دارد. البته بر اساس قانون مقدار اين كسري اگر كمتر از 95 درصد متراژ مورد توافق خريدار باشد 2 راه دارد:

1/ با استناد به كسري قرارداد را فسخ نمايد.

2/ هم آپارتمان را تحويل بگيرد و هم تفاوت قيمت را با توجه به نرخ روز و نظر كارشناس بگيرد.

فسخ قرارداد پيش فروش آپارتمان به علت عدم پرداخت اقساط

بر اساس آنچه كه عرف بازار ‌مي‌باشد ثمن معامله در قرارداد پيش فروش به صورت اقساط پرداخت ‌مي‌شود. با توجه به اينكه ملك حاضر نيست و فروشنده آپارتمان را به مرور زمان تحويل ‌مي‌دهد خريدار نيز پول را به شكل اقساط پرداخت ‌‌مي‌كند.

خريدار موظف است تا اقساط را در موعد مقرر پرداخت كند و اگر اقساط را تا زمان سررسيد پرداخت نكند اين حق براي فروشنده وجود دارد كه معامله را فسخ نمايد.

در اين صورت فروشنده بايد به دفترخانه‌اي كه قرارداد در آنجا تنظيم شده است مراجعه نمايد و موضوع را كتبا به اطلاع سردفتر برساند. دفترخانه مكلف است كه ظرف مدت يك هفته به خريدار هشدار بدهد كه اگر تا يك ماه اقساط معوقه خود را تصفيه نكند قرارداد فسخ ‌مي‌گردد.

طرفين ‌مي‌تواند براي ضمانت اجراي پرداخت به موقع اقساط در قرارداد پيش فروش ذكر نمايند كه در صورت عدم پرداخت به موقع خريدار بايد جريمه بپردازد و همچنين ‌‌مي‌توان به سود خريدار عمل كرد و پرداخت قسط را منوط به انجام درست و به موقع مراحل پروژه نمود.

ابطال قرارداد پيش فروش با فسخ قرارداد مشاركت

يكي ديگر از حالاتي كه باعث ‌مي‌شود قرارداد پيش فروش به پايان برسد ابطال آن به جهت فسخ قرارداد مشاركت ساخت است. قرارداد مشاركت در ساخت براي زماني است كه مالك ملك از شخص ديگري كه در زمينه آپارتمان سازي داراي مهارت و تجربه است درخواست ‌مي‌نمايد تا در ملك‌، آپارتمان بسازد.

اگر در قرارداد مشاركت در ساخت مطرح شده باشد كه سازنده يا مالك هر كدام تا اتمام آپارتمان به صورت كامل حق فروش ندارند و يكي از طرفين بر خلاف شرط مندرج عمل نمايد و آپارتمان را پيش فروش كند در اين صورت قرارداد مشاركت فسخ ‌مي‌شود و به دنبال آن پيش فروش هم باطل مي‌گردد.

خسارت ناشي از فسخ قرارداد پيش فروش

در صورتي كه فسخ قرارداد باعث ضرر و زيان شخص شده باشد اين حق براي فروشنده يا خريدار وجود دارد كه خسارت خود را طلب نمايند.

در بيشتر قرارداد‌‌ها افراد در مورد خسارت فسخ از پيش با هم توافق ‌مي‌كنند و مبلغي را در قرارداد به عنوان خسارت درج ‌مي‌نمايند. اما در صورتي كه خسارت از قبل تعيين نشده باشد دادگاه به اين موضوع رسيدگي ‌مي‌نمايد. در دادگاه هم با توجه به نرخ روز و نظر شخص كارشناس در مورد مبلغ خسارت پرداختي نظر داده ‌مي‌شود.

استرداد پيش پرداخت در صورت فسخ قرارداد پيش فروش

قطعا زماني كه به هر دليل قرارداد فسخ ‌مي‌شود مبلغي هم كه خريدار به عنوان بيعانه يا هر عنوان ديگري پرداخت كرده است به او برگردانده مي‌شود.

براي ‌اين منظور بايد دادخواستي جدا از دادخواست فسخ در دادگاه مطرح شود. يعني شخص علاوه بر درخواست فسخ بايد درخواست استرداد وجه نمايد.

مرجع صالح براي رسيدگي به دعواي فسخ قرارداد پيش فروش

در صورتي كه براي فسخ طرفين نتوانند با هم كنار بيايند ‌مي‌توان اين موضوع را از سوي مراجع قانوني پيگيري نمود‌. مرجع صالح با توجه به غير منقول بودن موضوع دعوا محل قرار گرفتن آپارتمان است.

راي دادگاه فقط جنبه اعلا‌مي ‌دارد و اجرائيه صادر ‌‌نمي‌شود. يعني در طي راي دادگاه اعلام ‌مي‌شود كه قرارداد پيش فروش فسخ شده است.

سوالات متداول

آيا امكان فسخ قرارداد پيش فروش آپارتمان وجود دارد‌ ؟

بله‌، با رعايت شرايط قانوني ‌مي‌توان قرارداد پيش فروش را فسخ نمود كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

چگونه ‌مي‌توان قرارداد پيش فروش را فسخ كرد‌ ؟

براي اينكه بتوان قرارداد را فسخ نمود از ابتدا در داخل قرارداد شروطي براي فسخ مطرح مي‌شود و در صورت عدم رعايت شرايط امكان فسخ وجود دارد كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

جريمه فسخ قرارداد چه ميزان است‌ ؟

ميزان خسارت بستگي به توافق طرفين دارد كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

براي دريافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقي در مورد فسخ قرارداد پيش فروش ساختمان ‌مي‌توانيد از خدمات مشاوره آنلاين و تلفني وكيل دات كام بهره ببريد. همچنين با عضو شدن در كانال تلگرا‌مي ‌وكيل دات كام از آخرين اخبار حقوقي مطلع شويد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص فسخ قرارداد پيش فروش آپارتمان، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون فسخ قرارداد پيش فروش آپارتمان پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

منبع:

فسخ قرارداد پيش فروش آپارتمان

 شرايط و موارد فسخ

 مطالبه خسارت

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1399/11/12  ] [ ۰۵ ] [ vakiel ] [ ]

در آخر هر دعوايي كه طرح مي‌شود يك برنده و يك بازنده وجود دارد كه ممكن است شخصي كه محق شناخته شده، به او خسارتي نيز وارد شده باشد. بر اساس اينكه شخصي كه محق شناخته شده خواهان دعوا يا خوانده دعوا باشد، طريقه‌ مطالبه خسارت متفاوت است و قانونگذار براي هر كدام طرق خاصي را مطرح و مشخص كرده است كه در اين مقاله به آن پرداخته‌ايم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع » مطالبه خسارت

 

مطالبه خسارت

دو نوع مطالبه‌ خسارت قابل بررسي است:

۱- مطالبه‌ خسارت توسط خواهان از خوانده.

۲- مطالبه‌ خسارت توسط خوانده از خواهان.

اقسام خسارات قابل مطالبه توسط خواهان از خوانده

خساراتي كه خواهان از خوانده مي‌تواند طلب كند بدين شرح مي‌باشد:

۱- خسارت عدم انجام تعهد يا خسارت تاخير انجام تعهد: خسارت عدم انجام تعهد، مخصوص حالتي است كه تعهد در موعد مقرر انجام نشده و در حال حاضر هم قابل اجرا نباشد.

خسارت تاخير انجام تعهد مخصوص حالتي است كه تعهد در موعد مقرر انجام نشده اما همچنان قابل اجراست.

۲- خسارت دادرسي: منظور خساراتي است كه داراي دو شرط باشد:

الف) مربوط به دادرسي باشد.

ب) براي اثبات دعوا لازم باشد مثل حق‌الوكاله وكيل، هزينه اياب و ذهاب شهود و…

۳- اجرت‌المثل مال خواهان كه خوانده آن را تسليم نكرده يا با تاخير تسليم كرده باشد مثل حق‌الوكاله وكيل، هزينه اياب وذهاب شهود و…

خسارات قابل مطالبه توسط خوانده از خواهان

خوانده فقط مي‌تواند خسارات دادرسي را از خواهان مطالبه كند مثل حق‌الوكاله وكيل، هزينه دادرسي واخواهي و تجديدنظر و‌…

طريقه‌ مطالبه خسارت توسط خواهان از خوانده

خواهان مي‌تواند خسارت وارده را از سه طريق ذيل مطالبه كند:

۱- همراه با دادخواست دعواي اصلي: بدين نحو كه در رديف مربوط به خواسته يا در قسمت شرح دادخواست يا آن كه در هر دو قسمت دادخواست، خسارات را مطالبه كند.

۲- در جريان رسيدگي به دعوا: در جريان رسيدگي به دعواي اصلي، خسارات نيز به صورت كتبي يا شفاهي مطالبه مي‌شود.

۳- در قالب دادخواست جداگانه: بدين نحو كه خواهان پس از پيروزي در اصل دعوا و قطعيت راي صادره، جهت مطالبه خسارات خود عليه خوانده‌اي كه شكست خورده دادخواست بدهد.

شرط مطالبه خسارت توسط خواهان از خوانده

شرط مطالبه خسارت اين است كه خسارت از تقصير خوانده حاصل شده باشد. پس اگر شخص ثالث مقصر باشد خواهان نمي‌تواند خسارات خود را از خوانده طلب كند.

طريقه‌ مطالبه خسارت توسط خوانده از خواهان

۱- ضمن دادخواست واخواهي يا تجديدنظر خسارات را مطالبه كند.

۲- در جريان رسيدگي به دعوا مطالبه خسارت كند تا دادگاه در صورت شكست خواهان در دعوا، نسبت به خسارات نيز به صورت توام با اصل دعوا اقدام به صدور حكم كند.

۳- بعد از ختم رسيدگي به دعوا و در قالب دادخواست جداگانه، خسارات خود را مطالبه كند.

شرط مطالبه خسارت توسط خوانده از خواهان

قانونگذار شرط مطالبه خسارت خوانده از خواهان را چنين قرارداده است كه خواهان عمدا و با علم به بر حق نبودن خود، اقدام به طرح دعوا كند در غير اين صورت خواهان موظف به پرداخت خسارت به خوانده نيست.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص طلب خسارت، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون طلب خسارت پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

منبع » مطالبه خسارت

امتیاز:
بازدید: 51
برچسب:
:
[ 1399/6/18  ] [ ۱۴ ] [ vakiel ] [ ]

از آن جا كه در آپارتمان نشيني گاهي اوقات، مواردي وجود دارد كه همسايه‌ها در آن مشترك هستند و به صورت مشاع از آن استفاده مي‌كنند بنابراين اگر خرابي در هر يك از قسمت‌هاي آن به وجود آيد، همه افراد آن ساختمان بايد جبران خسارت نمايند. ولي چون ممكن است عده از افراد از اين موضوع آگاهي نداشته باشند و نكات حقوقي در اين زمينه را ندانند، ما در ادامه به بررسي نكات حقوقي در تعمير و جبران خسارت خرابي در آپارتمان مي‌پردازيم تا بتوانيم در اين زمينه به شما عزيزان ياري رسانيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع : خسارت ساختمان | نحوه مساحبه و مطالبه خسارت وارده ساختمان | نكات حقوقي

 

جبران خسارات ناشي از خرابي لوله‌ها در آپارتمان

طبق بند ب ماده 4 آيين نامه قانون تملك آپارتمان‌ها، لوله‌هاي آب و فاضلاب از مشتركات ساختمان‌ها محسوب مي‌شود و مسئوليت جبران خسارت خرابي ناشي از لوله‌ها و تاسيسات بر عهده كل اعضاي ساختمان قرار مي‌گيرد و همگي بايد مشتركا جبران خسارت را بر عهده گيرند.

اما عده‌اي فكر مي‌كنند كه خرابي در لوله‌هاي هر واحد مربوط به همان آپارتمان بوده و تنها خود آن واحد بايد جبران خسارت نمايد، در حالي كه طبق همان ماده‌اي كه ذكر شد مسئوليت جبران خسارت مشتركا به عهده همه همسايه‌ها خواهد بود.

تعمير و جبران خسارت خرابي در ساختمان

طبق ماده 132 قانون مدني كسي نمي‌تواند در ملك خود اعمالي انجام دهد كه موجب ورود زيان به همسايه گردد مگر عملي كه محدود و متعارف باشد و براي دفع خطر يا برطرف نمودن نياز شخصي باشد.

خيلي اوقات پيش مي‌آيد كه يكي از همسايه‌ها مشغول بازسازي واحد خود مي‌باشد، اگر كه اين تعميرات و بازسازي‌ها باعث ايجاد مزاحمت براي همسايه‌ها شد، خود مالك بايد به دو نكته براي اينكه چرا به اين كار پرداخته بيان كند.

اولين نكته آن است كه بگويد اين تعميرات و بازسازي‌ها ضروري بوده به طوري كه اگر اين كار را انجام نمي‌داد امكان استفاده از حق مالكيت و راحتي او را از بين مي‌برد.

دومين نكته اين است كه بايد بگويد كه انجام اين تعميرات و تبعات ناشي از آن براي همسايگان بيش از حد متعارف نيست. براي مثال سر و صداي زيادي كه باعث از بين بردن آرامش همسايه‌ها بشود ندارد.

اگر كه تعميرات ساختمان باعث ايجاد مزاحمت‌هايي خارج از عرف براي همسايگان شود آن‌ها مي‌توانند به دليل ايجاد مزاحمت از او شكايت كنند و مي‌توانند او را تحت عنوان جرم ايجاد مزاحمت مورد پيگيري قرار دهند.

جبران ريزش و خسارت‌هاي احتمالي به ساختمان همسايه

گاهي اوقات نشتي و يا تركيدگي لوله آب طبقه بالايي منجر به پوسيدگي و خرابي سقف طبقه پايين مي‌شود. در اين موارد اگر خسارات وارده ناشي از تقصير طبقه بالايي باشد يعني مثلا شير آب را باز گذاشته و بر اثر جمع شدن آب اين خرابي به طبقه پايين آسيب رسيده است در اين صورت جبران خسارت بر عهده مالك طبقه بالا مي‌باشد. اما در مواردي كه طبقه بالا هم تقصير نكرده باشد و نشت آب بر اثر خرابي و يا پوسيدگي باشد، در اين حالت همه همسايه‌ها مشتركا مسئول هستند و بايد جبران خسارت نمايند.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص خسارت ساختمان، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون مصاحبه و مطالبه خسارت ساختمان پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : خسارت ساختمان | نحوه مساحبه و مطالبه خسارت وارده ساختمان | نكات حقوقي

امتیاز:
بازدید: 55
برچسب:
:
[ 1399/6/5  ] [ ۱۰ ] [ vakiel ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 3
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب